Wishlist maart 2015


Mijn laatste wishlist was rond de feestdagen, alweer heel lang geleden. Nu het weer warmer weer wordt zijn er toch wel wat dingetjes die ik heel graag wil hebben of zien. Ja, zien! Ik heb ook wat hotspots toegevoegd aan mijn lijstje, ik hoop ze snel te kunnen bezoeken. 


Je moet er echt van houden maar ik vind deze Mocassins heel erg gaaf. De voorkant met een punt, de strik, geweldig! Ook vind ik ze voor €39,95 helemaal niet duur. 


Een hotspot als tweede. Is iemand van jullie hier al eens geweest? Het lijkt me heerlijk! Ik wil hier echt nog een keer heen, heel graag. Het is een tentje met als specialiteit hummus, laat ik dat nou net heel erg lekker vinden!Een beetje een dubbele: Topshop opende een winkel in Amsterdam waar ik ontzettend graag heen wil. Daarnaast keek ik op de site en vond ik alweer veel te leuke zomerse tops! Van links naar rechts: een, twee en drie


Ik vond deze plek laatst via Instagram. Het lijkt een gezond, home made achtig lunch room/afhaalplek. Het ziet er in ieder geval allemaal heel goed uit, ik ben heel benieuwd naar deze plek, wederom, in Amsterdam! 


In Rotterdam vind je tegenwoordig Sue Food. Zoet zonder suiker klinkt als muziek in mijn oren, alles wat ze maken ziet er dan ook heel erg leuk uit. Enige nadeel: het is iets prijziger, anders had ik het allang besteld!


Beach wear
Ik heb nog geen perfecte gevonden maar met het zomergevoel al helemaal in mijn hoofd ben ik op zoek naar een leuk strand jurkje. Op internet kan je ze vinden als beach coverup, beach dress of zelfs een kimono of tuniek. Ik hoop er snel eentje te vinden!

Share this:

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Leuk! Ik woon niet echt in de buurt van Amsterdam, maar dat Stach food winkeltje lijkt mij wel heel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een leuke dingen! Dat linker topje van Topshop is helemaal mijn ding en ook STACH ziet er echt uit als een gave hotspot. Thanks voor de inspiratie, die ga ik onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen