NSMBL Sale


Afgelopen zaterdag was een dag van harde storm maar ook de dag van de NSMBL sale. Ik wilde dit toch wel heel erg graag een keer zien dus was ik voor een paar uurtjes in Amsterdam!


Ik had verwacht dat het heel erg druk zou zijn maar er hing een hele rustige leuke sfeer. Meiden keken gewoon rond tussen alle kleding. Het was klein maar ook weer precies goed, genoeg kleding om even rond te kijken en wat te kopen voor kleine prijsjes!


Ik kocht deze mooie lange blouse van de Zara, ik heb hem gepast en hij staat heel mooi bij bijvoorbeeld een kokerrok maar ik denk dat hij zelfs op een skinny jeans heel mooi staat. 


Ook kocht ik deze rok van Reiss, een merk wat ik zelf nog niet echt kende. Het is een simpele cirkelrok met toch een soort stiksel patroontje erin. 

Ik vond de NSMBL sale heel erg leuk. Ook heel erg leuk om Yara (Chapter Friday) en Anna (NSMBL) een keer in het echt te zien, is toch anders dan op al die foto's en in al die filmpjes! Ik heb gehoord dat de NSMBL sale zo ongeveer om de twee maanden is, mocht je deze keer hebben gemist zou ik de volgende keer zeker gaan, alleen al om even rond te kijken tussen alle leuke kleding. 

Share this:

, ,

CONVERSATION

12 reacties:

  1. Leuke rok! Wat leuk dat je Anna eens in het echt gezien hebt! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie blouse en rok heb je gekocht! Lijkt me leuk om ook een keer naar toe te gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk zeg! Ik kende deze sale helemaal niet :O dus als ik het goed begrijp is het een sale georganiseerd door bloggers? :) Lijkt me wel leuk om eens heen te gaan ja! de lange blouse is erg mooi~

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De bloggers en fashionliefhebbers van NSMBL zelf staan daar! Echt een aanrader, meteen een leuk dagje Amsterdam! Dankjewel (:

      Verwijderen
  4. Leuke dingetjes heb je gescoord! Het lijkt mij echt tof om een keer naar die NSMBL sale te gaan, alleen al om Yara en Anna te zien haha! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke dingen vooral dat rokje zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie items heb je gescoord! Yara en Anna zijn zo lief, echte power vrouwen <3

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lovely blouse <3

    www.eatlovemerry.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat mooi! Die blouse is echt prachtig en echt leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohh wat tof! Ik heb de NSMBL jaaragenda, haha, dus deze sales staan altijd groot aangegeven, maar het is me nog nooit gelukt om ook daadwerkelijk naar één van de dagen te gaan... Oeps! Volgende keer toch maar eens doen. Ik ben alleen wel benieuwd hoe de prijzen ongeveer waren! Voor hoe veel heb jij jouw items bijvoorbeeld kunnen scoren? :)

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen