Collecting moments


Ik ben wat verzamelen betreft heel erg. Vroeger bewaarde ik elk trein kaartje, nu zijn het bonnetjes, bioscoop kaartjes of museum kaartjes. Zeker van vakanties of weekendjes weg plak ik alles in een boekje. Toen ik laatst weer een oud boekje vond wist ik ineens weer waarom ik dat deed, het is zo leuk om op terug te kijken! 


Collecting moments
Je kan op zo veel verschillende manieren iets bewaren. Een blog is daar natuurlijk een perfecte manier voor. Toch heb ik altijd de behoefte om dingetjes op papier te bewaren, bonnetjes, foto's en kaartjes bijvoorbeeld. Fotografie
Foto's maken is voor mij een soort van uit de hand gelopen hobby, ik denk niet dat er een dag voorbij gaat waarop ik geen foto's maak. Daarbij speelt mijn telefoon een hele belangrijke rol! Ik maak veel foto's met mijn telefoon, Sony Xperia Z3. Deze heeft een prima camera waardoor het leuker is om foto's te maken. Ook gebruik ik mijn spiegelreflex heel erg vaak (niet op de foto, daar maak ik de foto's mee), ik gebruik een Canon 600D (meestal in combinatie met de 50mm lens / plastic fantastic). Mijn nieuwe liefdes zijn de Fuji Film Insax mini 8 en de Lumix Panasonic TZ55. De Instax camera is leuk voor plakboeken, de Lumix vooral voor online en dan zelfs Youtube! 
Knutsel er op los
Ik ben een groot fan van scrapbooks en agenda's. Alles op papier is gewoon veel prettiger! Het is leuk om te laten zien aan mensen waar foto's op blogs weer heel leuk is om online te delen. Ik neem deze drie mee naar het buitenland. Het hoeft helemaal niet veel tijd te kosten om een scrapbook bij te houden, het makkelijkste is om dit in te vullen als je stil moet zitten (tijdens het reizen bijvoorbeeld). Of natuurlijk op een regenachtige dag! 
Het grote oranje boek is van Paperchase en is een echt scrapbook met dikke bladzijdes. Mijn agenda is van Moleskine. Ik wilde er eerst nooit aan toegeven, de dure agenda's maar stiekem ben ik er heel erg blij mee. Het is een hele fijne agenda die makkelijk open blijft liggen en veel schrijf ruimte heeft! Als laatste een travel notebook, ook handig voor onderweg en leuke krabbeltjes. Hier zit ook een super schattig envelopje in. 

Share this:

,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Zulke dingen vind ik ook altijd leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah het travel notitieboekje heb ik ook! Zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, ik heb precies dezelfde Instax camera! Hoe duur was je moleskine agenda?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar. Ik collect ook nog steeds via notebooks en fotografie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Momenten verzamelen is zo belangrijk, en foto's voor later inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem8/17/2015

  Herkenbaaar! Ik bewaar soms echt te veel maar het is soms wel belangrijk en mooi voor later. :)

  BeantwoordenVerwijderen