Plog vrijdag 31 juli / Kapotte laptop en Haarlem


Goedemorgen! Ik sliep lekker uit. Ik ging onder de douche, kleedde me aan en maakte daarna wat te eten. Een kommetje soya yoghurt met muesli en banaan, daarnaast wat meloen.


Even geleden schreef ik over de boeken die ik aan het lezen was. Van de boeken heb ik er al eentje uit, Het Rosie Project. Ik ben geen expert als het om boeken gaat, dus een uitgebreid review ga ik niet schrijven. Wel raad ik het boek aan! Geschreven met humor, beetje apart, maar erg leuk. Ik las tijdens het eten wat uit het boek, How blogs work. Daarna keek ik wat video's op youtube!


Er kwamen twee nieuwe boeken binnen! Ik heb na alleen enthousiaste verhalen me toch ook maar toegegeven aan het boek van Anna. Ik ben super benieuwd. 


De schoenen die ik vandaag droeg. Ik vind loafers hele fijne schoenen, dit zijn dan ook eenvan mijn favorieten. 


Aangekomen in Haarlem na een busreis. Ik vind Haarlem altijd zo leuk, het is mooi, niet te groot, niet te klein - precies goed! Plus, leuke terrasjes! 


We liepen langs een winkeltje met leuke boekjes. Voor iedereen wat, moeders, kinderen, volwassenen en jongeren. Ik heb stiekem geen idee meer hoe dit winkeltje heette maar hij zat aan de grote winkelstraat. 


In een zijstraatje zat een hele mooie winkel met iets wat duurdere kleding (Isabel Marant, Acne Studio's). Erg leuk om daar binnen te lopen, er zaten zo veel mooie spullen tussen. 


Bij de Zara paste ik iets. Uiteindelijk mee naar huis genomen en ben er heel erg blij mee. Ik was op zoek naar een leuk jasje voor de zomer, die leuk stond bij veel verschillende outfits. 


Ik had een afspraak gemaakt bij Apple voor mijn laptop. Ze deden wat tests en uiteindelijk moest ik hem toch daar achter laten (huilen). Als het goed is hoor ik snel van ze en weet ik wat er mis is met mijn laptop!


Aan het water in Haarlem! Hier wil iedereen wel wonen toch? Lijkt me ook de ideale stad om te wonen als je bijvoorbeeld in Amsterdam studeert. Lekker dichtbij, maar dan zit je niet midden in de grote stad!


Pizza eten bij de La Place in het brugrestaurant. Het was heerlijk, maar na dit en de halve brownie als toetje heb ik wel weer genoeg gegeten voor de komende 10 weken. Ik zat goed vol! 


Dit zag er mooi uit vond ik! Met die blauwe lucht erboven. Ik was blij dat het weer vandaag weer wat beter was. Hartje zomer en al die regen.. Pff - hoewel je dan natuurlijk ook leuke dingen kan doen (of series kijken) heb ik toch liever zonnig weer! 


'S avonds deed ik verder heel weinig! Lekker rustig aan en thee drinken uit mijn Kerst Starbucks mok. Altijd goed toch? Op de achtergrond zie je onze logeer hondjes liggen, die gaan bijna weer naar huis! 

Share this:

,

CONVERSATION

8 reacties:

  1. Fijn om zo over je dag te lezen!
    Dat boekenwinkeltje ziet er super gezellig uit,
    ga ik onthouden als ik ooit in Haarlem passeer.
    x
    The Losing Struggle | Bloglovin'

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! En supermooie loafers! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jouw jasje, geweldig ding ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I like cocos alpro soya 😍😍😍 it's delicious. And i love Holland

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke plog:) De foto's geven een fijne sfeer weer!

    BeantwoordenVerwijderen