Plog / Groene smoothies & spontane aankopen


Een plog van vrijdag 9 januari! Ik vond het leuk om weer een dagje bij te houden wat ik deed, ik vind het zelf altijd leuk om terug te zien. Sowieso was deze vrijdag behoorlijk productief, dus lees snel verder! 


Goedemorgen! Ik stond best vroeg op (rond half 9 op mijn vrije dag) omdat er een aantal dingen waren die ik wilde doen voor ik van huis vertrok. Als eerste ontbijt! Ik maakte een smoothie voor mijzelf en zette alvast de spulletjes klaar. 


Als eerste een appel, banaan en wat verse sinaasappelsap persen. Ik deed er ook nog een beetje water bij, anders wordt zo'n smoothie heel dik. 



Daarna deed ik er een flinke hand spinazie in! Dan krijg je dus een lekkere groene smoothie, echt mijn nieuwste ontdekking. Ik wil het ook nog proberen met avocado en komkommer, maar dat lijkt me heel vies dus daar moet ik me nog even op voorbereiden, haha. Deze met spinazie is overigens mega lekker en heel vullend. 


Ik heb mijn ontbijt rustig opgegeten samen met een groot glas water. Daarna ging ik naar boven voor een Kayla Itsines workout. Ik ben weer begonnen met week 1 en tot nu toe gaat het heel goed, ik vind dit een van de fijnste manieren van sporten omdat ik het ook lekker thuis kan doen. Ik gebruik een matje, gewichtjes en voor de rest alles wat ik om me heen heb (bijvoorbeeld voor de knee ups, gebruik ik gewoon een krukje). Thuis sporten werkt voor mij het fijnste, ik vind het leuk om te doen dus ik sla het ook niet over. 


Done met de workout. Het zijn helemaal geen lange workouts maar jeetje, je bent wel even helemaal gesloopt erna. Week 1 valt altijd nog wel mee, week twee zal wel weer iets pittiger worden. Toch heb ik nu al spierpijn! 


Meteen even douchen en daarna insmeren met het laatste beetje Kerst in een potje. De Glazed apple van de Bodyshop. 


Ik deed deze geur op van Dior! Ik kocht hem afgelopen jaar op het vliegveld en ik blijf hem heel lekker vinden. Dat is ook wel te zien, hij is al bijna op! 


Een opgemaakt bedje staat altijd zo gezellig! Hierna maakte ik outfit foto's. Gewoon binnen want hoe maak je leuke outfit foto's in de storm? Onmogelijk! De outfit foto's zien jullie snel voorbij komen. 


Na de outfit foto's was het alweer tijd voor lunch, ik verheugde me heel erg op yoghurt met besjes en gedroogd fruit. Helaas, helaas blijkt het gedroogd fruit (van de Lidl, GEEN AANRADER) enorm tegen te vallen. Het was heel taai en het stukje dat ik had geproefd is zeker een half uur blijven hangen in mijn keel. De smaak was ook niet helemaal het einde, ugh.
Overigens wel blij dat ik het er niet meteen doorheen geroerd had omdat ik het er mooier uit vond zien zonder, voor mijn instagram foto. Terwijl ik mijn lunch at bewerkte ik de foto's die ik net had gemaakt. 


Ik ging met de bus en trein en stapte over in Leiden. Zoals je kan zien heb ik op de laatste foto ineens geen handschoenen meer.. Juist.. Die heb ik laten liggen in de trein. Gelukkig waren het Primark handschoentjes die me niet meer dan drie euro hebben gekost maar.. OH HET WAS ZO KOUD. Balen! 


Aangekomen in Delft waar Bart op het station wachtte. Als eerste gingen we naar de H&M waar ik wat dingen uit de sale probeerde. Waaronder dit rokje, die ik heel mooi vond maar helaas te groot was en helaas de laatste was.. Stom!


Wel een leuk sportbroekje gevonden, niet uit de sale maar wel heel handig. Ook kocht ik wanten, want ja.. Koude handen. De wanten komen wel uit de sale en ik kreeg er een gratis muts bij. Mocht je nog winter artikelen nodig hebben (wanten, mutsen, sjaals) bij de H&M is nu alles 1 + 1 gratis. 


We gingen nog wat andere winkeltjes in, zoals Dille & Kamille. Altijd leuk! Na alle winkels gingen we nog snel even naar de Albert Heijn voor wat spulletjes. Die Hamsters vond ik wel heel schattig! 


In de bus terug. Thuis op de bank geploft met James, hij vond het allemaal wel weer heel gezellig. Hierna hadden we gegeten maar daar heb ik helemaal geen foto van gemaakt. Na het eten gingen we even naar de Media Markt omdat Bart iets wilde halen. 


Alleen.. Kwam ik thuis met iets en Bart niet. Spontane aankoop, en ik vertel nog even niet wat het is! Ook ging ik nog even kijken bij de Xenos sale maar kocht ik niets! 

Ik dacht eerst nog dat ik te weinig foto's had gemaakt maar het valt allemaal mee. Dit was mijn vrijdag! Hoe was jullie vrijdag?

Share this:

,

CONVERSATION

5 reacties:

  1. Ziet er uit alsof je een leuk weekje hebt gehad! Ik ben benieuwd naar je spontane aankoop haha.
    Groetjes, Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem1/10/2015

    Leuke week lijkt me zo! Jammer dat je niks bij Xenos vond... xX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die smoothie ziet er echt heerlijk uit! Ik heb ook de neiging om mijn handschoenen telkens ergens te vergeten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem1/11/2015

    Echt een superleuk artikel, met mooie spontane foto's! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die smoothies zien er lekker uit zeg! x

    BeantwoordenVerwijderen