"Buiten budget" wishlist

Deze foto is gemaakt door Irene van Imfashionstoned

Zoals de meeste liefdevolle studenten onder ons houden we ons allemaal aan een bepaald budget. Het dure studentenleven maakt dit niet altijd makkelijk. Maar natuurlijk, wij allemaal kijken wel eens naar (ver) boven ons budget producten. Ik had wat dingen gevonden die ik super mooi vond maar op dit moment echt niet kan betalen. Enjoy. 

My Paperbag


Deze foto is gemaakt door Irene van Imfashionstoned

Deze tas vond ik maanden geleden via de blog Imfashionstoned. Ik vind hem persoonlijk echt prachtig. Heel design ish, heel simpel zonder teveel overdreven details. Ik vind de grijze heel mooi, maar de licht bruine is ook wel echt prachtig. Aan deze tas hangt helaas een prijskaartje van €249,-. Insert sad face. (klik hier voor de website)


Charlotte Olympia


De foto's komen van de blog Lullablog.

Mijn vriend weigert ze leuk te vinden maar ik vind ze ZO schattig. Little black dress erboven en in de zomer onder een leuk rokje, ahhhhh. Ze zijn volgens mij bij heel veel winkels 'nep' te vinden maar ik vind dat ze allemaal niet in de buurt komen van de echte. Je hebt verschillende maten en soorten maar ik vind deze echt het aller leukste. Ze heten de: Incy Kitty Flats in de kleur Black/Gold. Er hangt een prijskaartje aan van €225,- en zijn hier te bestellen.


Isabel Marant


Ik heb op dit moment een vintage oversized jas, een hele fijne. Maar deze is toch ook wel heel erg mooi. Ik kon maar 1 kleur in de webshop vinden maar dat donkere grijs heeft zeker weten iets. Staat netjes maar speels omdat hij zo over sized is. De jas is van Isabel Marant, gelukkig in de Sale want nu is hij nog maar €686,-. (.............) (hier te bestellen voor de liefhebbers)


Midweekje New York



Alle foto's komen van Google. 

Ik ga natuurlijk al naar Londen (ja het is echt geboekt!) en als ik daar loop ben ik al het gelukkigste meisje op aarde. Maar New York wil ik ook al heel, heel erg lang. Al zijn het maar 5 dagen (- de reis dan he). Enige nadeel, om er te komen kost je als student al een 5 jaar salaris. De foto wat je hierboven ziet is een 3 (!!!!) sterren hotel en kost voor 5 dagen/4 nachten voor 2 personen al ruim €1200,-. Ik heb even op gezocht hoe duur het is om er te komen: €1000,- voor een non-stop vlucht, en €500,- voor 1-stop vlucht. Als je dan bekijkt dat je met zijn tweeen bent, ben je tussen de €2200,- en de €3200,- kwijt voor twee personen. EN DAN HEBBEN WE NOG NIET EENS GEWINKELD. Ik heb dit berekend (in een vakantie) via Booking.com en Schiphol.nl


Laduree


Deze foto's zijn gemaakt door Irene van Imfashionstoned

Deze foto komt van pinterest.

Goed, de macarons zijn overal verkrijgbaar en zeker prijzig maar niet onbetaalbaar. Wat ik heel graag nog 1 keer gegeten wil hebben zijn de Laduree macarons. Ik vind macarons sowieso al veel en veel te lekker. Maar goed, Laduree. Behoorlijk prijzig, maar nog steeds niet onbetaalbaar. Je moet het er alleen wel voor over hebben. Als je heel subtiel 8 tot 12 macarons wil hebben betaal je ongeveer tussen de €20 en de €30,-. Wil je er 18 betaal je ruim €40,-. Ben je helemaal in de mood en wil je de schatkist op foto nummer 2 (200 macarons), dan mag je €600,- neerleggen, good luck with that one. 


Laboutin



Buiten het feit dat ik heel erg ga voor de vintage veterschoentjes en clarks looks, blijf ik een vrouw en vind ik het met feesten/bruiloften en Kerst ontzettend leuk om mooie jurken uit te kiezen en mooie schoenen eronder te dragen. Een meisje die ik ken is naar Parijs geweest om deze mooie dingen te halen, die wilde ze zo graag dat ze er voor gespaard heeft. Het bovenste paar kost €575,- en het onderste paar €445,-

Ik kan nog zo lang doorgaan met bedenken wat ik allemaal wil hebben maar echt nog niet kan kopen. Ik ga er later heel hard voor werken, maar nee nu red ik dat niet met alles wat ik nog wil zien en doen! Ik ga naar Londen zoals ik al zei, en daar ben ik zo, zo, zo blij mee. Ook super bedankt nog voor jullie tips in die post!

Wat staat er op jouw stiekeme wishlist maar valt eigenlijk extreem buiten je budget?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram


Share this:

,

CONVERSATION

11 reacties:

  1. Leuke wishlist , ik wil ook héél graag naar New York !
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke wishlist, die My Paperbag's zijn ook echt mega-fijn in gebruik, gaan mega-lang mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk artikel! Ik vind je header trouwens heel origineel. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem1/20/2014

    My Paperbag en Laduree, oohja dat lijkt me ook wel wat! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb die schattige schoentjes wel al vaker goedkoop gezien (ik denk op storenvy of ebay ofzo), kopen zou ik zo zeggen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, zo leuk om zo'n wishlist te maken van dingen waar je voorlopig alleen nog maar van kan dromen! Die schoentjes staan bij mij ook boven aan mijn verlanglijst!
    Liefs Simone

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk!! Ik wil ook echt al zooooo lang naar New York! Is mijn grootste droom!!
    Daarnaast heb ik ook een heeeele lange 'buiten-budget' wishlist... Zoals een Acne jas en een Chanel Boy Bag hihi! Even doorsparen!

    xx

    http://www.nathalie-kemna.nl
    https://www.facebook.com/nathalie.kemna.official

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een onwijs leuk artikel om te lezen!! Leuk items heb je op je wishlist staan!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele mooie wishlist, hihi. Vooral die macarons, oh-oh!
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen