Shoplog Amsterdam / Forever 21, Monki & Yankee Candle


Ik vind Amsterdam echt een leuke stad, er zijn ook een heleboel dingetjes die ik nog steeds wil zien of zou willen eten. Een van die dingen was de Yoghurt Barn. Een beetje voor de yoghurt barn en vooral voor een leuke dag winkelen gingen we naar Amsterdam! Naast dat ik jullie bij deze allemaal naar de yoghurt barn stuur, kocht ik ook leuke dingetjes!


Als eerste deze mega leuke pyjama van de Forever 21. Zo lekker zomers! Ik kocht hem eigenlijk voor het broekje, maar het shirtje erbij is ook wel heel erg schattig. Voor 10 euro heb ik zomaar een nieuwe pyjama om een beetje in de sfeer te komen voor het warme weer. 


Bij de Forever 21 kocht ik ook dit leuke simpele croptopje, en twee (ik heb er eentje al meteen aangedaan) simpele basic hemdjes. Niets speciaals maar wel heel handig!


Bij de Monki kocht ik een hele mooie broek, ik kreeg hem niet goed op de foto maar ik heb er wel al outfit foto's mee gemaakt. Komt snel dus!


Met de Kerst kocht ik een grote Yankee Candle, maar met Kerst is het nu toch wel echt klaar. Ik wilde heel graag een frisse zomerse geur. Na alle geuren te hebben geroken kocht ik Sweet Strawberry bij de Yankee Candle winkel (Yankee Candle Magna Plaza Amsterdam). 

Dat was het alweer, niet veel maar wel hele leuke dingen gekocht. Vandaag scheen de zon ook weer heerlijk, kan niet wachten tot we weer wat warmer weer hebben! 

Share this:

, ,

CONVERSATION

8 reacties:

  1. Leuke aankopen heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die broek van Monki is heel mooi! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke shopblog! Ik ben nu al benieuwd naar je outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke shoplog! Dat basic croptopje van de forever21 ziet er erg tof uit. En god ik moet zelf ook nog een monki broek kopen, want die schijnen heerlijk te zitten en wat zijn ze mooi! liefs, Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De broeken van de Monki zitten zo lekker en mooi! Ik vind die pyjama echt super schattig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die pyjama ziet er zo schattig uit!

    BeantwoordenVerwijderen